DOELSTELLINGEN

SCHOOL

'T MARGREETJE

KAAS- EN WIJNAVOND + KINDERFUIF

Op ZATERDAG 24 FEBRUARI om 19.00u organiseert de Ouderraad opnieuw een kaas- en wijnavond in zaal Sibé (ingang Meerlaan - naast schoolgebouw Sportlaan). De kinderen kunnen à volonté lekkere hotdogs smullen.

We organiseren voor de kinderen opnieuw een grandioze, knallende en spetterende fuif!

Kom samen met vrienden genieten van een heerlijk stukje kaas in een gezellige sfeer.

Verkies je pittig, zacht of romig, met schimmel, zoet of scherp, … Je zegt maar, wij bedienen!

PRIJS:

volwassenen KAAS: €16 per persoon (incl. gratis aperitief)

volwassenen VLEES: €16 per persoon (incl. gratis aperitief)

kinderen t/m 12 jaar KAAS: €8 per persoon (incl. gratis aperitief)

kinderen HOTDOG: €2/hotdog - ter plaatse te betalen + gratis aperitief

HOE INSCHRIJVEN?

- uw naam + voornaam

- uw tel.nr.

- aantal volwassenen KAAS à €16

- aantal volwassenen VLEES à €16

- aantal kinderen KAAS (t/m 12 jaar) à €8

- aantal kinderen HOTDOG (geef enkel het aantal kinderen op, hotdogs ter plaatse te betalen)

en schrijf het juiste bedrag over op rekeningnummer BE72 7381 2305 3616 van de Ouderraad.

U krijgt een bevestigingsemail.

Inschrijven kan tot vrijdag 16 februari. Na 16 februari is er geen mogelijkheid meer om in te schrijven!

WE HOPEN OP UW TALRIJKE AANWEZIGHEID!