overzicht klassen
1A
juf Annabel

Dag sloebers,

Jullie zitten dit jaar in het eerste leerjaar. We gaan heel veel nieuwe dingen leren maar ook spelen in het winkeltje, de poppenhoek, de legohoek… Wij hebben er alvast veel zin in!

Tof dat jullie er bij zijn!

Beste ouders,

Uw kind heeft de stap gezet naar de grote school.

Er zal dit jaar heel wat veranderen. Wanneer de kerstvakantie nadert, zal uw kind de eerste boekjes zelf kunnen lezen en ook al heel wat sommetjes kunnen maken.

In de kleuterklas kreeg hij/zij  een heen- en weermapje mee, vanaf het eerste leerjaar wordt er gewerkt met een schoolagenda. Wij zouden het erg op prijs stellen indien u de agenda iedere avond eventjes nakijkt en er een handtekening in plaatst. Gelieve ook de brieven, folders … uit het rode mapje te halen en indien nodig terug mee te geven.

Als u iets wil meedelen, kan dit via de agenda van uw kind, of u kunt ons natuurlijk steeds voor of na school aanspreken. Aarzel niet om ons te contacteren als u vragen hebt. Altijd welkom!

Juf Annabel