overzicht klassen
juf Annick en juf Chaëlle

Benodigdheden voor schooljaar 2021-2022

Welkom in klas 3A!

Dag beste leerlingen en ouders,

Welkom in het derde leerjaar! Tevens het laatste jaartje in de Parmentierlaan.

We maken er een fijn jaar van en dat vergt goede afspraken en een goede verstandhouding tussen ouders, leerlingen en de juf.

Afspraken:

• Gelieve dagelijks de agenda van uw kind te ondertekenen.
  • Uw kind draagt elke dag zijn/haar fluojasje.
  • Op het einde van de week krijgt elke leerlingen een attitude-rapportje mee naar huis. Gelieve dit ook goed op te volgen.
  • Indien u als ouder hebt meegeholpen met het huiswerk van uw kind, gelieve dan op de huistaak te vermelden "met hulp". Als u helpt, mogen we u dan vriendelijk verzoeken dezelfde werkwijze als de leerkracht te gebruiken.
  • Als er in het agenda wordt gemeld dat uw kind brieven meekreeg, gelieve deze dan te lezen en te verwijderen uit de elastiekmap.
  • Voor uw kind wordt het een jaar waarin veel nieuwe dingen aan bod komen: kloklezen tot op de minuut, cijferen, hoofdrekenen tot 1000,... maar dat maakt het net zo leuk en uitdagend!
  • Mocht u vragen hebben, kom dan langs en blijf niet met uw vragen zitten. Ik ben steeds bereid voor een goed gesprek en een oplossing waarbij iedereen zich goed voelt.

Groetjes van juf Annick en juf Chaëlle